Cupping

Mange sportsstjerner blev set til OL med store, røde sugemærker rundt omkring på kroppen, måske så du det, og undrede dig over, hvad det gør godt for? Cupping eller massage med sugekopper er en effektiv behandlingsform mod mange former for smerter og gener.

Hvad er cupping?
Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage. Cupping anvender sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.

Hvad er cupping effektivt mod?
Cupping kan anvendes mod en række problemstillinger. Cupping fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og forskynder helingen. Nedenstående er blot nogle af de problemstillinger cupping kan være effektiv imod.

• Hovedpine og migræne
• Muskelømhed
• Stramme og spændte muskler
• Ledsmerter
• Spændinger i ryg og nakke + myoser
• Skinnebensbetændelse
• Løberknæ
• Astma
• og meget mere

Cupping; et alternativ til akupunktur
Cupping kan med fordel bruges af folk med nåleskræk, og derfor ikke ønsker at modtage akupunktur.
Mange sportsfolk er vilde med virkningen af sugekopper, da det fremmer restitutionen og gør dem mindre ømme og spændte. Det hjælper også på, at lede affaldsstofferne bort og kan derfor give fornyet energi.

Hvordan foregår en cupping behandling?


En cupping behandling varer i 30 minutter. DVS man placerer cupperne på den bare hud og klienten ligger i ca 20 minutter, inden de igen fjernes. Jeg gør opmærksom på, at man ofte vil få nogle tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal.

En klients oplevelse

Jeg havde kvinde omkring de 50 på briksen. Hun døjede med rygproblemer og viste mig inden start at hun ikke kunne bukke sig ned.

 

Efter behandling kan hun bukke sig og har ingen smerter.

 

Hun fik også lige afspændt supscarpularis da hun dårligt kunne løfte armene.

 

Denne cupping behandling viser med termografisk kamera hvad der egentlig sker under og efter behandlingen

Kontakt
Rødhøj 59
4571 Grevinge
Tlf. 6024 9760
 
Firma info

En Anden Tilgang
CVR. 25054830

 

 © Copyright 2019 Tina Woetmann. All Rights Reserved.