Hvem er Tina Woetmann...

I over 20 år var jeg plaget af daglige rygsmerter

Som 24 årig, da jeg ventede mit første barn, blev jeg sygemeldt i 5. mdr., dengang var der ikke så meget viden om bækkenløsning. Men jeg kunne hverken gå eller stå for smerter. Læge og jordmoder var nervøse, for om jeg ville nedkomme før tid, men min datter blev hvor hun skulle være og da også lige 14 dage ekstra.

 

Da hun var 4 mdr. kom jeg til en osteopat, som konstaterede bækkenløsning. Ingen behandling hjalp og jeg blev tilbudt førtidspension i

en alder af 25 år. Jeg takkede pænt nej, da jeg ikke kunne forlige mig med den tanke. Fik yderligere besked om at der minimum sku gå 3 år, før jeg måtte få baby tanker igen. Min søn kom ca 3 1/2 år efter og jeg døjede igen med bækkenløsning. Men heldigvis var jeg selvstændig og kunne arbejde hjemmefra. Da han var 5 år var mine smerter igen så kraftige, at jeg tænkte; nu kan jeg ikke holde det ud længere og fandt Odsherreds dygtigste mand. Han opgav mig og så gik jeg ellers bare omkring og åd smertestillende, som var det bolsjer.  

Jeg var ikke ærlig

Når jeg skulle søge job har jeg været ude for, at de tænkte jeg kunne klare en masse, da jeg jo er rytter og samtidig robust. Fordi jeg ser robust ud, behøver jeg jo ikke at kunne klare et knokle arbejde, men jeg holdt mund og led med mine smerter, for sådan var livet vel for mig. Jeg turde ikke fortælle en eventuelt kommende arbejdsgiver, hvordan jeg faktisk havde det, at nogle dage havde jeg det ok og andre dage kunne jeg dårligt bære mig selv. Igen slugte jeg piller som var de bolsjer (Jeg vidste lige nøjagtig hvad der virkede på hvilke smerter).

 

Til sidst var smerterne mig!

Jeg havde daglige smerter; jeg tænkte altid på hvilket fodtøj jeg skulle iføre mig, om jeg skulle have livrem på, da min ryg nogle dage gjorde så ondt, at bare det at have bælte på gjorde min dag til et helvede. Når vi var til fest, ville jeg ofte bytte om på stolene, da der var nogle slags jeg vidste jeg absolut ikke kunne sidde på en hel aften, jeg tog smertestillende inden vi tog i byen, hvis jeg vidste det var et forsamlingshus eller en sommerfest. Jeg kunne ikke holde ud at sidde på gulvet og lege med mine børn, ej heller komme op igen. Smerterne var der konstant, men jeg følte alligevel ikke at jeg var syg: "Jeg har bare så mange smerter, men ellers har jeg det jo godt nok." Jeg ville ikke være styret af mine smerter, men blev det alligevel. Folk spurgte ikke længere ind til mig, men til hvordan det gik med min ryg. Smerterne blev mig!!

 

Kranio-sakral terapi ændrede mit liv

Alt dette gik der så lige 15 år med, indtil min datter foreslog, at jeg skulle med hende til en Kranio Sakral Terapeut. Jeg anede ikke hvad det var og heller ikke hvad vedkommende lavede, men dejligt var det og jeg kunne endelig mærke at der skete noget i mit bækken og i min ryg. Smerten aftog og jeg oplevede at jeg kunne lægge pillerne.

Da det tog til igen og jeg stod for at skulle skifte karriere, var det ikke så svært. Jeg ville uddanne mig til netop sådan en, der havde hjulpet mig. Dette valg har jeg ikke fortrudt, dog blev min nysgerrighed for lærdom vakt og der er kommet andre behandlinger i klinikken sidenhen.

I dag kan jeg klare mig med selvbehandling, men får alligevel behandling ca 1 gang om måneden, dels fordi jeg nyder at få behandling, men også fordi jeg ved hvor vigtigt, det er at komme smerterne til livs, inden de bliver til problemer.

Jeg kan stadig få spændinger, hvis jeg bliver udsat for stress eller andre ubehagelig ting, men i dag ved jeg hvordan jeg skal forholde mig til smerterne.

Jeg tager kosttilskud, olier, udrensning og homøopati og det fungerer for mig.

 

Mit liv er dejligt uden smerter og jeg gør hvad jeg har lyst til.

 

Tina Woetmann

Kranio Sakral Terapeut

Smertelindrer

Kontakt
Rødhøj 59
4571 Grevinge
Tlf. 6024 9760
 
Firma info

En Anden Tilgang
CVR. 25054830

 

 © Copyright 2019 Tina Woetmann. All Rights Reserved.